Despre Noi

Echipa www.reconditionari-cazi.ro se extinde.

Cu o experienta de peste 15 ani, firma noastra ofera serviciile sale de calitate in domeniul reconditionarii cazilor de baie intr-un context tehnologic superior altor prestatori din tara.

Lucrarile noastre sunt de o calitate superioara datorita tehnologiei de lucru care include acoperirea suprafetei cazilor de baie cu ajutorul pistoalelor de vopsit speciale, asigurand o suprafata neteda, lucioasa si durabila spre deosebire de lucrarile executate cu pensula sau trafaletul ce confera un aspect neuniform. Folosim vopseluri de cea mai buna calitate in acest fel neavand parte de clienti nesatisfacuti in decursul celor peste 15 ani de activitate.
Ne caracterizeaza deasemnea seriozitatea privind atat termenii de executie cat si calitatea lucrarilor datorita unei echipe valoroase unde simtul raspunderii este mai presus de orice.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru lucrari superioare cantitativ.

Pentru persoanele fizice lucrarile pot fi efectuate in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Pentru persoanele juridice care solicita lucrari mari ( Ex. Hoteluri, Moteluri, Pensiuni ) firma noastra este disponibila in orice colt al tarii.

Garantia lucrarilor este de 4 ani incluzand refacerea lucrarii in termen scurt, fara costuri suplimentare din partea beneficiarilor in cazul in care lucrarea prezinta unele deficiente pe parcursul perioadei de garantie.

Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior. Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Echipa site-ului www.reconditionari-cazi.eu este specializata in: reconditionari, cazi, reconditionari cazi, reparare cazi, reconditionat cazi, reparat cazi, refaceri cazi, refacere cazi, emailare cada, restaurare cazi, smaltuire cazi, cada baie cazi, reconditionam cazi, reconditionare cazi fonta, reconditionat cazi baie.

Adminul www.reconditionari-cazi.eu va recomanda sa folositi:

Lasă un răspuns